Kasvihuoneiden rakentaminen ja myynti

Kasvihuoneiden rakentaminen ja myynti

Tarjoamme monipuolisia kasvihuoneratkaisuja. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset kalvo- ja lasikasvihuoneet sekä tunnelikasvihuoneet. Meillä on lähes 15 vuoden kokemus kasvihuoneiden rakentamisesta ja myynnistä Euroopan, Venäjän ja Viron markkinoilla.

Lasikasvihuoneiden osalta tarjoamme Venlo-tyyppisiä lasi- ja polykarbonaattikasvihuoneita, eli hollantilaisia lohkokasvihuoneita. Venlon kasvihuoneet ovat joko yksittäisiä tai useita ihottumia. Tarjoamiemme kasvihuoneiden rakenteet on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista.

Tarjoamme myös käytettyjä kasvihuonerakenteita.

Topgreen OÜ tarjoaa tuottajille myös Multi-Span kasvihuoneita, jotka on päällystetty korkealaatuisella kalvolla. Monivälinen kasvihuone on yksivälinen kasvihuone, joka on yhdistetty toisiinsa. Ihottuma voi aina kasvaa.

Topgreen OÜ on myös suomalaisen kasvihuonevalmistajan Reo Tuotteen virallinen edustaja Virossa. Reo Tuote -tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia versioita kaarevista kasvihuoneista. Kasvihuoneen kaaret on valmistettu laatikkoraudasta. Kasvihuoneen rakenne on kuumasinkitty. Reo Tuote Termorex -kasvihuoneita on saatavilla 6-25 metrin leveyksinä. Kasvihuoneen peitemateriaaliksi tarjoamme 10 mm polykarbonaattia tai kaksoiskalvoa.

Yhteistyössä kumppaneidemme kanssa löydämme sinulle sopivimman kasvihuoneratkaisun, ota yhteyttä.

wp_20151024_16_54_06_pro