EVA kasvuhoonekiled

EVA kasvuhoonekiled
EVA kasvuhoonekiled

Pakume oma klientidele kvaliteetset EVA kasvuhoonekilet. EVA kile on valmistatud etüülvinüülatsetaadist. Kile kasutusiga kasvuhoonetel on kuni 20 aastat. EVA kile on 100% UV-kindel ning omab Anti-Drip kaitset ehk kile on kaetud tilkumisvastase ainega, nii hoiate oma kasvuhoonest eemale kondentsvee.

Pakume EVA kasvuhoonekilet ühekordsena kui ka kahekordsena ehk kilesukana.

EVA topelt kasvuhoonekile pakutavad mõõdud: laius 1,50 m – 14,0 m.

Kilesuka pikkus maksimaalselt 100 m.

EVA kattekile tihedused on 180 mikronit, 190 mikronit ja 200 mikronit.

Kattekile valguse läbilaskvus kuni 95%. Hajutatud valgus 16 – 30%.

 

Kvaliteetne ja tugev EVA kattekile tagab kasvatajale parima saagikuse. Märgates kasvuhoone kattekile tuhmumist ja vananemist, on õige aeg mõelda kasvuhoone kattekile vahetusele. Kattekile vahetus tingib saagi suurenemise ca 40%.

Pakume ka kasvuhoonete kilede vahetust ja paigaldust. Tootevalikus olemas selleks vajalikud profiilid ja liistud.

 

reo-termorex-2