Kastmissüsteemide projekteerimine ja paigaldus

Kastmissüsteemide projekteerimine ja paigaldus

Topgreen OÜ hoolitseb selle eest, et teie katmikalal toimiks korrektne kastmine ja tilgastamine.

Pakume kastmissüsteemide lahendusi erinevate kultuuride kasvatamiseks. Koostöös partneritega tarnime teieni sobivad kastmissüsteemide tarvikud.

Meie tootevalikusse kuuluvad erinevad kastmisvoolikud ja torustikud (PE, PVC, Netafim tilkkastmisvoolikud), tilgutid, dosaatorid, kastmispoomid, erinevad pihustid, kastmispumbad jne.

Pakume ka kastmisrampe kasvuhoonetesse ja väliväljakutele. Meie poolt pakutavad kastmisrambid on ideaalsed köögivilja ja metsataime kastmiseks. Kastmisrambid Topgreen WB V.1 on Topgreen OÜ enda toodang. Enamasti leiavad meie toodetud kastmisrambid rakendust metsataime taimlates.

Kastmisrambid on laiustes 6 – 40 meetrit. Kastmisrambid liiguvad mööda raudteed ja on varustatud kontrollarvuti, pihustite (Tri-Jet), veevoolikutega jne. Topgreen OÜ pakutavad kastmisrambid leiavad kasutust erinevat tüüpi kasvuhoonetes. Topgreen OÜ pakub kastmisrampe Topgreen WB V.1  ka väliväljakutele. Väliväljakute kastmisrambid on kuni 40 m laiused ja on mõeldud töötama kuni 120 m pikal väljakul.

Kui vajate abi kastmissüteemide rajamisel, võtke meiega ühendust.

Irrigation boom

Irrigation boom