Kasvuhoonete ehitus ja müük

Kasvuhoonete ehitus ja müük

Pakume mitmekülgseid kasvuhoone lahendusi. Meie tootevalikus on erinevad kile- ja klaaskasvuhooned ning tunnel kasvuhooned. Omame kasvuhoonete ehitamise ja müügi alal pea 15 aastast kogemust Euroopa, Venemaa ja Eesti turul.

Klaaskavuhoonetest pakume Venlo tüüpi klaas- ja polükarbonaat kasvuhooneid ehk hollandi plokk-kasvuhooneid. Venlo kasvuhooned on kas ühe või mitme löövilised. Meie poolt pakutavate kasvuhoonete konstruktsioonid on valmistatud kvaliteetsest materjalist.

Pakume ka kasutatud kasvuhoone konstruktsioone.

Topgreen OÜ pakub tootjatele ka Multi-Span kasvuhooneid, mis on kaetud kvaliteetse kilega. Multi-Span kasvuhoone on ühe lööviline kasvuhoone, mis on omavahel ühendatud. Lööve saab alati juurde ehitada.

Topgreen OÜ on ka ühtlasi Soome kasvuhoone tootja Reo Tuote ametlik esindaja Eestis. Reo Tuote tootevalikus on erinevaid variante kaarkasvuhoonetest. Kasvuhoone kaared on valmistatud karprauast. Kasvuhoone konstruktsioon on kuumtsingitud. Reo Tuote Termorex kasvuhooned on saadaval laiustes 6 – 25 meetrit. Kasvuhoone kattematerjalina pakume 10 mm polükarbonaati või topelt kilet.

Koostöös oma partneritega leiame teile kõige sobivama kasvuhoone lahenduse, võtke meiega ühendust.

wp_20151024_16_54_06_pro