Salaattilinjojen ja kasvipöytien rakentaminen

Salaattilinjojen ja kasvipöytien rakentaminen

Erilaisten kasvien kasvattaminen kasvihuoneissa vaatii sopivan kasvualueen sadonlaadulle ja jalostukselle.

Topgreen OÜ toteuttaa kasvipöytien ja salaattilinjojen rakentamista eri kulttuureihin. Toimitamme ja asennamme salaattilinjoja erilaisten mausteiden, salaatin, rucolan ja monien muiden kasvien kasvattamiseen.

Topgreen OÜ:n salaattilinjat takaavat tehokkaat kasvu- ja sadonkorjuuolosuhteet yrteille ja salaatille. Tiimimme on rakentanut ja toimittanut useita hehtaareita salaattilinjoja Suomessa, Venäjällä, Unkarissa jne.

Tarjoamme erilaisia kasvipöytäratkaisuja esikasvatus- ja käsittelylaitoksiin. Tarjoamamme kasvilevyt on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja antavat edun laadukkaan sadon saamiseksi. Toiveidesi mukaan tarjoamme sinulle käteviä ja tehokkaita ratkaisuja kasvihuoneeseesi.

Uudistamme myös vanhoja salaattilinjoja ja kasvipöytiä.

pict6119