Kastelujärjestelmien suunnittelu ja asennus

Kastelujärjestelmien suunnittelu ja asennus

Tarjoamme kastelujärjestelmäratkaisuja eri viljelykasvien viljelyyn. Yhteistyössä kumppaneidemme kanssa toimitamme sinulle oikeat tarvikkeet kastelujärjestelmiin.

Tuotevalikoimaamme kuuluu erilaisia kasteluletkuja ja -putkistoja (PE, PVC, Netafim tippakasteluletkut), tiputtimet, annostelijat, kastelupuomit, erilaiset ruiskut, kastelupumput jne.

Tarjoamme myös kasteluramppeja kasvihuoneisiin ja ulkokentille. Tarjoamamme kastelurampit sopivat ihanteellisesti vihannesten ja metsäkasvien kasteluun. Kastelurampit Topgreen WB V.1 on Topgreen OÜ:n omaa tuotantoa. Valmistamiamme kasteluramppeja käytetään pääasiassa metsätaimitarhoissa.

Kastelurampit ovat 6-40 metriä leveitä. Kastelurampit liikkuvat rautatietä pitkin ja on varustettu ohjaustietokoneella, ruiskuilla (Tri-Jet), vesiletkuilla jne. Topgreen OÜ:n tarjoamia kasteluramppeja käytetään erityyppisissä kasvihuoneissa. Topgreen OÜ tarjoaa myös kasteluramppeja Topgreen WB V.1 ulkokentille. Ulkokenttien kastelurampit ovat jopa 40 m leveitä ja ne on suunniteltu toimimaan jopa 120 m pitkillä kentillä.

Jos tarvitset apua kastelujärjestelmien asentamisessa, ota meihin yhteyttä.

IMG_0909