Torustik

Torustik
Torustik

Roostevabast terasest udutussüsteem ja torustik

Hortilife kõrgsurve udutussüsteemi eesmärk on jaotada niiskus ühtlaselt. Süsteem on toodetud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest. Tüüsid tagavad kõrge tootlikuse väheste kuludega ning ilma tilkumata. Kõik seadmed on kohandatavad erinevatele soovidele.

PE udutussüsteem

Hortilife kõrgsurve udutussüsteem on üles ehitatud modulaarselt, nn “kliki” süsteemil. Kogu süsteem tarnitakse “paigalda ise” komplektina. See ei ole raskesti kokku sobitatav ning seda ei pea keevitama.

Torustik koosneb roostevabadest torudest. Torude pikkus kliendi enda valikul, enamasti pakume 1 m ja 2 m pikkuseid. Torud on kiirühendustega. Vajadusel saame tarnida ka torustikke, kus on keevisühendused.

Pihustid ehk tüüsid on erinevat tüüpi avadega, enamasti kasutatakse 0,2 avaga pihusteid. Pihustid paiknevad enamasti 2 jm tagant. Pihustid ühendatakse torustiku külge kiirühendustega. Torustik riputatakse kasvuhoone fermi külge spetsiaalsete konksude ja trossiga.