Kliimaautomaatika

Kliimaautomaatika

Topgreen OÜ missiooniks on pakkuda oma klientidele parimaid tehnilisi lahendusi kasvuhoonetes. Ideaalseteks klimaatilisteks tingimusteks pakume teile erinevaid tüüpe kliimaarvuteid.

HSMGC ja Orion kliimaarvutid

Mõeldud kasutamiseks erinevat tüüpi kasvuhoonetes. HSMGC kliimaarvuti loob parimad mikrokliima tingimused teie kasvuhoonetes.

HSMGC kliimaarvuti abil saab reguleerida kasvuhoones tuulutussüsteemi, küttesüsteemi, kastmissüsteemi, varjutuskardinaid ning kasvuhoone valgustust.

Arvuti järgi saab ühendada 2-kordsed tuulutusluugid, varjutus ja energiasäästu kardinad, kasvuhoone valgustid, 8-kordsed tsirkuleerimis ventilaatorid, lisa niisutuse ( kõrgsurve udutus) ning küttesüsteemi jaoks 2 põletit või 3 tükki 3D ventiili.

orion-gc_met_witte_kast_2

HSMGC ja ORION kliimaarvutite järgi saab ühendada ka ilmajaama. Ilmaajma abil saab jälgida järgmiseid näitajaid: tuule kiirus, tuule suund, tormi piir, sademed, õhu niiskus, väli temperatuur.

Kasvuhoone siseste anduritega kliimaarvutil saab jälgida kasvuhoone sise temperatuuri ja õhuniiskust.

CAN commoni abil on võimalik ühendada HSMGC ja ORION kliimaarvutid ka interneti võrguga. Saate jälgida klimaatilisi tingimusi kontoris või kodus.

Kui HSMGC arvuti puhul on kliimaarvuti igas kasvuhoones, siis ORION arvuti puhul on kuni kuue arvuti peale üks kliimaarvuti (kliimaarvuti asetseb kas ühes kasvuhoones või kontoris).

Tootevalikus on veel teisigi kliimaarvuteid erinevatelt tootjatelt.

Lisainformatsiooni saamiseks võtke meiega ühendust, koostöös leiame ideaalse lahenduse!

MGC

sirius-gc_greenhouse_1

wp1c2edb14