Kasvuhoone juhtarvutid Sercom

Kasvuhoone juhtarvutid Sercom

Topgreen OÜ tarnib teieni Sercom kasvuhoone juhtarvutid. Meie pädevuses on ka juhtarvuti paigaldus ja hooldus. Kasvuhoone kontrollarvuti ülesandeks on sobiva kasvukeskkonna loomine. SERCOM juhtarvutid tagavad teie kasvatusele ideaalsed tingimused taimekasvatuseks.

Kliimaarvuti kontrollib kasvuhoone ventilatsiooni, süsihappegaasi (CO2), valgust, varjutus ja energiasäästu kardinaid, ventilaatoreid ning katlaid.

Tarnime SERCOM seadmeid teieni koostöös Hortilife B.V-ga. Hortilife on olnud Sercom-i sünni juures ning omab teadmisi ja kogemusi juba üle 20 aasta.

SERCOM juhtarvutite juhtimine käib LCD ekraanilt.

Kui lihtsamad kliimaarvutid on mõeldud jälgimiseks, siis SERCOMI arvutid omavad rohkem funktsioone. SERCOMI abil saate kontrollida ka kastmisvee EC ja pH-d.

SERCOM kliimaarvutite juhtimine on võimalik ka nutitelefoni teel. SERCOM ja HORTILIFE on välja töötanud app-i nimega KLIMACALC. Antud app on allalaetav Android telefonidele Goolge Plays-st ning APPLE telefonidele Apple Store-st.

SERCOM mudelid:

  • SC600 – lihtne, väike tootjale, saab juhtida kasvuhoone ventilatsiooni ja ühte küttekontuuri;
  • SC 750C – 16 Analoog ja 8 Digitaal sisendit, eraldiseisev, ühele kasvuhoone sektsioonile;
  • SC 800 – 6 Digitaal ja 16 Analoog sisendit, 16 digitaal väljundit;
  • SC 900 – Sama mis SC800, kuid LCD ekraaniga;
  • SC 900 – SC 4000 – suurtele kasvuhoote kompleksidele, väljundite ja sisendite arv mitmekordne. Rohkem lisainformatsiooni meie meeskonnalt.

Kasvuhoone juhtarvuti valimisel oleme teile koostöös Hortilife BV-ga abiks.

Infoleht

sc600-luchtraamregelaar_03

sercom-comany-image-webklaar