Sprinklerid, vihmutid

Sprinklerid, vihmutid

Pakume kvaliteetseid sprinklereid ja vihmuteid avamaale kui ka katmikaladele. Meie poolt pakutavaid sprinklereid saab kasutada erinevate köögiviljade, maitsetaimede, ilutaimede, ilupõõsaste, marjadpõõsaste jne kastmiseks, niisutamiseks ka öökülmatõrjeks.

Tootevalikus on olemas ka nn külmakindlad spinklerid. Antud sprinklerite abil on võimalik teostada metsataimede, põõsaste, marjapõõsaste ning köögiviljade öökülmatõrjet. Öökülma saabudes sprinklerid pihustavad vett antud kultuuridele. Sprinklerite kasutamisega päästate saagi tihti esinevate öökülmade eest.

Topgreen OÜ valikus pakutavad erinevad sprinklerid: ülepea kastvad sprinklerid (overhead sprinklers), jala peal seisvad spirnklerid (irristand), maapealsed sprinklerid (undertree), öökülmatõrje sprinklerid (frost protect sprinklers).

233b   Külmatõrje sprinkler 233 B

Spinklerite tarvikutena pakume sprinklerite pihusteid, sprinklerite jalgu, tugesi, sprinklerite pesasi ning peatrassi kiirühendusi.

Spriklerite pihustite avad on saadaval erinevate suurustega. Sellest sõltub ka pihustatava ala diameeter.

Sprinklerliini projekteerimisel pakume uut tehnoloogiat peatrassi ehituseks. Kasutame trasside ehitusel spetsiaalseid PVC kiirühendusi. Kiirühenduste eeliseks on sprinkler liinide kiire ümber paigutamine ning lahti monteerimine. Sprinklerid on saadaval erineva töömahukusega, sellest sõltub sprinklerite distants peenral ja kasvuhoones. Vastavalt kultuurile ja vajadusele projekteerime teile sobiva vihmutussüsteemi.

Pildil Sprinklersüsteem öökülmatõrjeks spetsiaalsete kiirühendustega. Antud süsteemi eelisteks on kiire, lihtne paigaldus, lekkevaba ja süsteemi kiire teisaldamine.

20160629_154037