Salatiliinid

Salatiliinid

Ideaalseks lehtsalati, frillice, maitsetaimede ja teiste kultuuride kasvatamiseks pakume hüdropoonilist poolautomaatset salatiliini. Salatiliin on Topgreen OÜ enda toodang.

Hüdropooniline salatiliin on valmistatud ja projekteeritud Soomes. Meie meeskond omab salatiliinide tootmis- ja paigaldus kogemusi juba pea 20 aastat.

Salatiliini projekteerimisel ja arendusel on kasutatud kvaliteetseid materjale ja tehnoloogiaid. Liin on disainitud loomaks efektiivset ja parimat saaki. Iga detail antud toodangul on valitud meie klientide soovide ja kogemuste järgi.

Salatiliin on kasutatav kasvuhoonetes lehtsalati, frillice, jääsalati, maitsetaimede ja teiste kultuuride kasvatamiseks. Taimed asetsevad salatiliinil spetsiaalselt kujundatud kasvurennides. Kastmine toimub automaatselt vesiviljelussüsteemi põhimõtetel. Kultuurid omastavad toitained ja vee juurte kaudu. Tilkkastmissüsteemi kaudu ehk tilgutite kaudu jõuab vesi kasvurennidesse.

Kasvurennid salatiliinil liiguvad veovõllide, mootorite ja kammide abil. Taimede istutamine salatliinile toimub liini ühes otsas ning taimede korjamine liini teises otsas. Salatiliini esimeses otsas asetsevad taimelauad, mille peal toimub taimede ettekasvatus. Ettekasvatuseks pakume spetsiaalselt loodud taimelaudu ja PE kassette. Taimelaudadel kasutame pealtkastmist ehk kastmine toimub kastmisrambi abil.

Salatiliinid projekteeritakse kasvuhoonetes vastavalt kliendi soovidele ja vajadustele. Meie salatiliinid on varustatud kvaliteetsete kastmisrampidega ja taimelaudadega. Taimede väetamiseks kasutame oma salatiliinidel tuntud tootjate väetissõlmesi.

Oleme projekteerinud ja ehitanud salatiliine laiustes 4,5 m – 12 m. Kokku oleme ehitanud kümneid hektareid salatiliine Euroopas ja Venemaal.

Huvi korral võtke meiega ühendust ja projekteerime teile parima lahenduse.

20160918_181010

20160616_173147